Propolia Gentle- nenäsuihke

Propolia Gentle- nenäsuihke nenän ja limakalvojen tukkoisuuteen. Mitä tehdä, kun nenä on päivittäin tukossa eikä henki kulje? Se on arkipäivää monelle ihmiselle ja siksi Propolia kehitti Gentle- nenäsuihkeen! Sitä voi käyttää turvallisesti joka päivä ja se sopii myös lapsille (yli 3-vuotiaille).

Tässä on tuote äidille, joka haluaa hoitaa hellästi perhettään ja perheen pienimpiä (yli 3-vuotaiaita) ”tuhnuneniä”. Turvallinen tuote jokapäiväiseen käyttöön ennaltaehkäisemään sekä auttamaan nenän hygieniassa. Propolia Gentle- nenäsuihke auttaa esim. talviaikaan, kun kuiva sisäilma kuivattaa limakalvoja tai ne ovat jostain muusta syystä kuivuneet. Kokeile myös kesällä/talvella, kun ulko- ja sisäpöly rasittaa nenää. Jos raaka-aineluettelo ja luonnollisuus on sinulle tärkeitä voimme iloksemme kertoa, että tässä tuotteessa EI ole:

  • ei parabeeneja
  • geelimanipuloituja aineita
  • pehnoxyethanolia
  • synteettisiä väriaineita
  • synteettisiä aktiiviaineita
  • petrokemian derivaatteja
  • parafiinia
  • PEG/PPG
  • propylene glycolia
  • silikonia

Propolia Gentle- nenäsuihke ja tärkeimmät raaka-aineet

Propolis, mehiläispesän luonnollinen antiseptinen puolustaja. Hunaja, pehmittää ja suojaa limakalvoja sekä korte (potassium sulfate), jonka sisältämät mineraalit hoitavat limakalvoja.

HUOM! MEDICAL DEVICE, LÄÄKKEELLINEN APUVÄLINE, MD LUOKKA 1

Propolia Gentle- nenäsuihke ja yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Suosittelemme Propolia Gentle- nenäsuihkeen kanssa käytettäväksi Refreshing Mouth Sprayta.  Miedon ja raikkaan koostumuksen takia se on hyvä korva-nenä-kurkkualueen hoitoon lapsille ja niille henkilöille, jotka eivät halua käyttää vahvempaa propolistiivistettä. Nenäsumutteen eliminoitua nenässä olevat bakteerit, suusuihke puhdistaa suun täydentäen suuhygienian.

Käyttöohjeet

Sumuta molempiin sieraimiin 1-2 kertaa neljästi päivässä. Ravista ennen käyttöä. Niistä nenä, laita suulake nenään ja paina suutinosaa alaspäin samalla sisään hengittäen. Odota muutama minuutti ja niistä nenä uudelleen. Puhdista pullon suulake käytön jälkeen.

Raaka-aineet

Aqua (Water), Glycerin**, Equisetum arvense (Horsetail) extract*, Thymus vulgaris (Thyme) leaf extract*, Propolis cera*, Mel (Honey)*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil*, Potassium sulfate, Citric acid, Dehydroacetic acid, Alcohol**, Potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita, **Valmistettu luomuraaka-aineista

Varotoimet

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä viileässä (mieluiten jääkaapissa) ja kuivassa paikassa.

Mistä tuotetta voi ostaa? Helpoiten tilaat sitä Kärkkäisen verkkokaupasta tai kysyt lähimmästä luontaistuotekaupasta. Löydät muitakin Propolia-tuotteita Kärkkäisen Lahden, Palokan ja Ylivieskan myymälöistä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!