Propolia Gentle- nenäsuihke

Propolia Gentle Nasal Spraypullo ja pakettiPropolia Gentle- nenäsuihke nenän ja limakalvojen tukkoisuuteen. Mitä tehdä, kun nenä on päivittäin tukossa eikä henki kulje? Se on arkipäivää monelle ihmiselle ja siksi Propolia kehitti Gentle- nenäsuihkeen! Sitä voi käyttää turvallisesti ja se sopii myös lapsille (yli 3-vuotiaille).

Tässä on tuote äidille, joka haluaa hoitaa hellästi perheen pienimpiä (yli 3-vuotaiaita) ”tuhnuneniä”. Turvallinen tuote auttamaan nenän hyvinvoinnissa ja hygieniassa. Propolia Gentle- nenäsuihke auttaa esim. talviaikaan, kun kuiva sisäilma kuivattaa limakalvoja tai ne ovat jostain muusta syystä kuivuneet. Kokeile myös kesällä/talvella, kun ulko- ja sisäpöly rasittaa nenää.

Propolia Gentle- nenäsuihke ja tärkeimmät raaka-aineet

Propolis, mehiläispesän luonnollinen puolustaja. Hunaja, pehmittää ja suojaa limakalvoja sekä kortteen (potassium sulfate) sisältämät mineraalit ylläpitävät limakalvojen hyvinvointia.

HUOM! MEDICAL DEVICE, LÄÄKKEELLINEN APUVÄLINE, MD LUOKKA 1
CE-hyväksytty 

Propolia Gentle- nenäsuihke ja yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Suosittelemme Propolia Gentle- nenäsuihkeen kanssa käytettäväksi raikastavaa suusuihketta, Refreshing Oral Sprayta Miedon ja raikkaan koostumuksen takia se on hyvä tuote korva-nenä-kurkkualueelle lapsille ja niille henkilöille, jotka eivät halua käyttää vahvempaa Soothing Oral Sprayta. Nenäsumutteen helpotettua nenän tukkoisuutta, suusuihke täydentää suuhygienian.

Käyttöohjeet

Sumuta molempiin sieraimiin 1-2 kertaa neljästi päivässä. Ravista ennen käyttöä. Niistä nenä, laita suulake nenään ja paina suutinosaa alaspäin samalla sisään hengittäen. Odota muutama minuutti ja niistä nenä uudelleen. Puhdista pullon suulake käytön jälkeen.

Ainesosat

Hunaja*, kaliumsulfaatti. Apuaineet: vesi, korteuute*, timjamiuute*, puhdistettu propolisuute* (1,75 %)

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Varotoimet

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä kuivassa paikassa etäällä lämmöstä ja kosteudesta joko jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta äläkä 8 peräkkäistä käyttöpäivää. Älä käytä enempää kuin 5 kertaa vuodessa. Säilytä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

Mistä tuotetta voi ostaa? Helpoiten tilaat sitä Kärkkäisen verkkokaupasta tai kysyt lähimmästä luontaistuotekaupasta. Löydät muitakin Propolia-tuotteita Kärkkäisen Lahden, Palokan ja Ylivieskan myymälöistä.

Valmistaja:

APIMAB Laboratoires
Avenue du Lac
34800 Clermont l’Hérault
France

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!