Herbatint-kasvivärit hiuksille

Herbatint on lanseerannut luomusertifioidut Herbatint-kasvivärit hiuksille. Värit on suunniteltu erityisesti korkeaa laatua ja hiusvärien hoitavuutta arvostaville kasvivärien käyttäjille. Nämä uudet täysin luonnolliset hiusvärit eivät vain värjää hiuksia, vaan toimivat samalla tehokkaana hoitokäsittelynä, joka korjaa ja elävöittää hiusta palauttaen sen upean kiillon ja hoitaa samalla hiuspohjaa. Yksi tuote, monta vaikutusta!

 

Valittavanasi on 8 heti valmista värijauhesekoitusta, joilla voit värjätä, hoitaa ja kuntouttaa hiusta ja hiuspohjaa yhdellä värjäyskerralla.

 

Herbatint-kasviväritaulukko

Haluatko lukea käyttövinkit tai harmaanpeitto-ohjeet tai tulostaa väritaulukon tai värjäysohjeet itsellesi?

Oikean sävyn valinnassa auttaa Herbatint- väritaulukko.

Vinkit ja ohjeet oikean sävyn valitsemiseen ja värjäämiseen.

Tulostettava värjäysohje.

Herbatint-kasvivärit 100 % luomua

Uudet Herbatint-kasvivärit ovat 100 % luomulaatuisia ja niiden upeissa koostumuksissa yhdistyvät korkealaatuiset hiuksia värjäävät yrtit ikiaikaisten ayurvedisten lehtijauheiden hoitavaan voimaan. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, PPD:tä, parabeeneja, resorcinolia, geenimuunneltuja ainesosia tai muita ympäristölle haitallisia ainesosia.

Ajan henkeen sopien Herbatint-kasvivärit ovat luontoystävällisiä ja täysin lisäaineettomia. Herbatint-kasviväreissä käytetyt kasvit ja yritit, viljellään Intiassa Rajasthanin luomuviljelmillä Euroopassa kosmetiikalle asetettujen luomuviljelylaatuvaatimusten mukaisesti.  Värit on dermatologisesti testattu ja ne sopivat vegaaneille eikä niitä ei ole testattu eläinkokeilla. Värit on luomusertifioitu Ecocert Cosmos Organic-sertifikaatilla ja  lisäksi niillä on Vegan- sertifikaatti.

Haluatko tietää värin jokaisen ainesosan? Ne löytyvät tämän linkin takaa: Lue lisää kaikkien Herbatint- kasvivärien aineosista.

Mistä Herbatint-kasvivärejä voi ostaa?

Tuotteet voit tilata näppärästi vaikkapa  House of Organicin ja Ruohonjuuren verkkokaupasta

Herbatint-kasvivärien sertifikaatit

Huippulaatu ja uusin valmistusteknologia

Hiusväreihin on käytetty vain parhaat osat hennasta ja kaikista muista väreissä käytetyistä kasveista ilman keinotekoisia väriaineita, pigmenttejä tai muita kemikaaleja. Näin värijauheissa on vain kasvien parhaat ominaisuudet.

Kasviainesten jauhamisessa käytetään uusinta teknologiaa, jolla värijauheesta saadaan erittäin hienojakoista. Mikroskooppisen hienon jauheen ansiosta tuotteen käyttömukavuus ja värjäystulos on huippuluokkaa: väri on helppo sekoittaa, levittää ja pestä pois. Lopputuloksena intensiivinen ja kaunis värjäystulos.

Herbatint -kasvivärit pakataan päällystämättömästä ja kierrätetystä paperista valmistettuihin pakkauksiin. Muoviroskan vähentämiseksi pakkauksesta jätettiin pois kertakäyttöhanskat ja muovimyssy.

Kuinka Herbatint-kasviväri toimii ja mitkä ovat sen edut?

Herbatint Vegetal- kasvivärien kasvipigmentit suojaavat hiusta muodostamalla hiuksen pinnalle ulkoisilta rasituksilta suojaavan kalvon. Värjäys tapahtuu hiuksen omilla ehdoilla ja siksi hius on terveempi, tuuheampi ja kiiltävämpi jo ensimmäisestä värjäyskerrasta lähtien.

Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta, sillä niissä ei ole vetyperoksidia. Kasviväreillä voi kuitenkin kirkastaa omaa vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta vivahdetta.

Herbatint-kasvivärien hoitavat kasvit ja yrtit sekä ayurvediset reseptit eivät vahingoita luontoa. Voit täysin rauhassa ja hyvillä mielin nauttia terveistä, vahvoista ja upean kiiltäviksi värjätyistä hiuksista.

Väreillä on monia hyvää tekeviä vaikutuksia. Tiesitkö, että esimerkiksi amlalla ja eukalyptuksella on tulehdusta rauhoittavia ominaisuuksia? Indigo ja cassia puolestaan suojaavat hiusta ja hiuspohjaa. Henna antaa upeaa punaista väriä ja volyymia hiuksille. Kasviväri on paljon enemmän kuin hiusväri, koska se kuntouttaa ja ravitsee hiusta ja hiuspohjaa. 

 

Kasviväri auttaa monissa hius- ja hiuspohjaongelmissa

Suosittelemme kokeilemaan kasvivärejä, jos hiuksesi ovat veltot tai sinun täytyy pestä niitä usein tai et saa luonnonkiharoitasi kuriin. Tai hiuksesi ovat erittäin ohuet, kuivat ja hauraat. Tai hiuspohja hilseilee tai oireilee. Kasvivärit saattavat auttaa tasapainottamaan ja rauhoittamaan tilanteen. 

Herbatint-kasviväreissä on 8 käyttövalmista värisävyä

Sinun ei tarvitse olla väriexpertti, sillä Herbatintin omat expertit ovat  harkiten ja ammattitaidolla sekoittaneet 8 valmista väriä! Valitse vain sinulle sopiva sävy ja loihdi omaan hiusväriisi sulautuva intensiivinen lopputulos.

Oikean sävyn valinnassa auttaa Herbatint- väritaulukko.

Neutral Cassia Power 

Herbatint kasviväri valkovihreässä pahvipakkauksessa sävyssä neutral cassia power.
Herbatint Cassia

Värisarjan kahdeksatta väriä, Cassiaa,  käytetään paljon myös hiuksen hoitamiseen ja rakennepaikkaamiseen. Saat sillä hennon kullan sävyn vaaleisiin hiuksiin. Huom! Jos sinulla on harmaat hiukset, mieti ennen värjäämistä haluatko kullan sävyä hiuksiisi vai et.

  • Antaa volyymia ohuille hiuksille 
  • Vahvistaa hiuksia
  • Freesaa väriä hiusten pituuksissa silloin, kun värjäät vain juurikasvua
  • Tekee hiuksista pehmoiset ja silkkiset
  • Taltuttaa kiharat
  • Hoitaa hiustenkuivaajan ja kemikaalien vaurioittamia latvoja
  • Vahvistaa ohuita hiuksia
  • Rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa
  • Vähentää hilseilyä
  • Tasapainottaa talineritystä

Lataa tai tulosta Herbatint-kasvivärien sävynvalintataulukko itsellesi helpottamaan värin valintaa. 

Herbatint tehtaan ekohurahdus

Tiedäthän sanonnan ”kun antaa pikkusomen, se vie koko käden”. Herbatintin tehtaan väelle kävi juuri näin, kun he lähtivät muutama vuosi sitten toteuttamaan kestävän kehityksen toimenpiteitä toiminnassaan. Homma käynnistyi toden teolla, kun päätettiin rakentaa uusi ekologinen tuotantolaitos ja kartoittaa kaikki mahdolliset keinot, joilla tähdättiin kestävään kehitykseen. Herbatintillä tuotannon käyttämä energia on 100 % vihreää, sadevesi uudelleenkäytetään pääkonttorin viheristutusten kasteluun, 21 % henkilöstöstä on ns. ”alityöllistetyistä yhteisöistä” ja yrityksen johtajista puolet on naisia. Toiminta on myös läpinäkyvää ja tulevaisuuden tavoitteet kovia. Tavoitteena on  vähentää kasvihuonekaasuja ja päästä hiilineutraaliksi vuonna 2030, 20 vuotta ennen, kuin Pariisin sopimus siihen velvoittaa eli vuonna 2050.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!