Propolia hoitobalsami

”A bras le corps” sanontaa käytettiin painissa 1500-luvulla kuvaamaan päättäväisyyttä, kun vastustajaa pidettiin kiinni rintakehästä. Nykyään se tarkoittaa, että joku etsii päättäväisesti ratkaisun ongelmaansa. Propolia hoitobalsami- nimi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kohtaat iho-ongelmat pää pystyssä balsamia käyttäen.

Propolia hoitobalsami on yksi asiakkaiden ja myyjien suosikkituotteista! Pastamainen, hyvin imeytyvä tehovoide on tarkoitettu jatkuvaan tai kuuriluontoiseen käyttöön. Voiteen tarkoitus on yksinkertainen – kohtaa ongelmat pystypäin Propolia Active Balmia käyttäen. Levitä sitä vaurioituneelle, ärtyneelle, kutisevalle tai kuivalle iholle. Kokeile herpekseen, ihottumiin. Näppärän kokoinen purkki mahtuu käsilaukkuun ja on aina tarvittaessa käden ulottuvilla.

  • Dermatologisesti testattu
  • Ecosert ja BIO-sertifikaatit

Tiivistetyssä muodossa vaurioitunutta ihoa hoitavia raaka-aineita

Hyvin, hyvin tehokas balsami! Luomusertifioitu, runsaasti propolista ja korjaavia ainesosia sisältävä Propolia hoitobalsami, joka on aivan erityisen tärkeä iho-ongelmissa. Hunajan desinfioiva vaikutus ja sheavoin uudistava teho yhdistyvät väriaineettomassa ja säilöntäaineettomassa balsamissa. Sitä suositellaan kaikenlaisten tulehtuneelle, kutisevalle tai kuumottavalle iholle ihoärsytysten, vammojen ja vaurioiden hoitamiseen. Kokeile sieni-infektioihin, kuivuuteen, ihottumiin, herpekseen.

Propolia hoitobalsami ja yhteensopivia tuotteita

Active Balmin kanssa yhteensopivia tuotteita ovat Siccative Bowder sekä Organic Propolis Tincture- propolistinktuuraa voit laittaa haavoihin ja naarmuihin, tulehtuneelle ihoalueelle ja sen päälle vielä Active Balmia tehostamaan hoitovaikutusta. Muista peittää ihoalue laastarilla tms. estääksesi vaatteiden värjääntymisen. Propoliksella on taipumus värjätä vaatteita. Tinktuura antaa myös iholle hiukan rusehtavaa väriä. Siccatiwe Bowderia suositellaan esim. kutisevan, kuumottavan ja tulehtuneen ihon hoitoon. Sirota pulveria puhtaalle iholle, hiero se ihoon ja lisää Active Balmia päälle.

Propolis (15%): Propoliksen merkitys tässä voiteessa on todella suuri. Se rauhoittaa ja puhdistaa ihoa.  Sheavoi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon elastisuutta. Seesamiöljy ravitsee ja pehmittää ihoa. Se on erinomainen öljy kuivan ja punoittavan ihon hoidossa.

  • Ihotautilääkärien valvonnassa testattu
  • 100% luonnollinen
  • 99.9% kasviraaka-aineista luomuviljelystä
  • 75% kaikista raaka-aineista luomuviljeltyjä

Propolia hoitobalsami ja käyttöohjeet

Raaka-aineet

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Cera Alba (Beeswax), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Propolis Cera, Alcohol, Mel (Honey)*, Aqua (Water), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Limonene. *luomuviljellyt raaka-aineet

Varotoimet

Älä käytä silmiin eikä limakalvoille. Ulkoiseen käyttöön. Yli 3-vuotiaille. Säilytä viileässä. Propolis voi jättää rusehtavan tahran vaatteisiin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!