Propolia Active Balm-hoitobalsami

Propolia-Active-Balm purkki ja pakkaus sekä somisteet”A bras le corps” sanonta tarkoittaa, että joku etsii päättäväisesti ratkaisun ongelmaansa. Propolia Active Balm-hoitobalsamin ranskankielinen nimi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kohtaat iho-ongelmat pää pystyssä balsamia käyttäen.

Propolia Active Balm-hoitobalsami on yksi asiakkaiden ja myyjien suosikkituotteista! Pastamainen, hyvin imeytyvä tehovoide on tarkoitettu jatkuvaan tai kuuriluontoiseen käyttöön. Voiteen tarkoitus on yksinkertainen – kohtaa ongelmat pystypäin Propolia Active Balmia käyttäen. Levitä sitä vaurioituneelle, ärtyneelle, kutisevalle tai kuivalle iholle. Kokeile herpekseen, ihottumiin. Näppärän kokoinen purkki mahtuu käsilaukkuun ja on aina tarvittaessa käden ulottuvilla.

 • Dermatologisesti testattu
 • Ecocert ja BIO-sertifikaatit

Tiivistetyssä muodossa vaurioitunutta ihoa hoitavia raaka-aineita

Hyvin, hyvin tehokas balsami! Luomusertifioitu, runsaasti propolista ja korjaavia ainesosia sisältävä Propolia Active Balm-hoitobalsami, joka on aivan erityisen tärkeä iho-ongelmissa. Hunajan desinfioiva vaikutus ja sheavoin uudistava teho yhdistyvät väriaineettomassa ja säilöntäaineettomassa balsamissa. Sitä suositellaan kaikenlaisten tulehtuneelle, kutisevalle tai kuumottavalle iholle ihoärsytysten, vammojen ja vaurioiden hoitamiseen. Kokeile sieni-infektioihin, kuivuuteen, ihottumiin, herpekseen.

Propolia Active Balm-hoitobalsami ja yhteensopivat tuotteet

Active Balmin kanssa yhteensopivia tuotteita ovat Siccative Powder sekä Organic Propolis Tincture- propolistinktuuraa voit laittaa haavoihin ja naarmuihin, tulehtuneelle ihoalueelle ja sen päälle vielä Active Balmia tehostamaan hoitovaikutusta. Muista peittää ihoalue laastarilla tms. estääksesi vaatteiden värjääntymisen. Propoliksella on taipumus värjätä vaatteita. Tinktuura antaa myös iholle hiukan rusehtavaa väriä. Siccative Powderia suositellaan esim. kutisevan, kuumottavan ja tulehtuneen ihon hoitoon. Sirota pulveria puhtaalle iholle, hiero se ihoon ja lisää Active Balm-hoitobalsamia päälle.

Propolis (15 %): Propoliksen merkitys tässä voiteessa on todella suuri. Se rauhoittaa ja puhdistaa ihoa.  Sheavoi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon elastisuutta. Seesamiöljy ravitsee ja pehmittää ihoa. Se on erinomainen öljy kuivan ja punoittavan ihon hoidossa.

 • Ihotautilääkärien valvonnassa testattu
 • 100 % luonnollinen
 • 99.9 % kasviraaka-aineista luomuviljelystä
 • 75 % kaikista raaka-aineista luomuviljeltyjä

Propolia Active Balm-hoitobalsami ja käyttöohjeet

 • Perusohje: Levitä hoidettavalle alueelle ja anna imeytyä. Peitä tarvittaessa, jotta vaatteet eivät tahriinnu.
 • Yhteiskäyttö: Ripottele Siccative powderia puhtaalle iholle, hiero se ihoon ja levitä Active Balmia päälle tehostamaan hoitovaikutusta.

  Mistä voi ostaa

  Active balmin ja ärtynyttä ihoa hoitavan Siccative powderin löydät mm. House of Organicin verkkokaupasta.

Raaka-aineet

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Cera Alba (Beeswax), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Propolis Cera, Alcohol, Mel (Honey)*, Aqua (Water), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Limonene. *luomuviljellyt raaka-aineet

Varotoimet

Älä käytä silmiin eikä limakalvoille. Ulkoiseen käyttöön. Yli 3-vuotiaille. Säilytä viileässä. Propolis voi jättää rusehtavan tahran vaatteisiin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!