Propolia ihonhoitosuihke eläimille

Propolia skin cleansing spray lemmikillePuhdistava ja desinfioiva Propolia ihonhoitosuihke eläimille. Ranskankielinen sanonta “pense-bête” tarkoittaa “muistuttajaa”, ja “sidettä”. Spray on ensiaputuote, jota ajattelemme aina ensimmäisenä, jos eläin loukkaantuu.

Lemmikin loukkaantuessa haavojen puhdistaminen voi olla vaikeaa, jos haavaan pitää koskea käsin. Propolia on kehittänyt täysin luonnollisen puhdistusaineen, Propolia ihonhoitosuihke, jonka voit suihkuttaa suoraan hoidettavaan kohtaan koskettamatta kipeää kohtaa. Suihkeen vahva propolis-tiiviste puhdistaa haavan ja edistää ihon paranemista. Hunaja rauhoittaa ja korjaa ihoa. Yhdessä ne muodostavat ihon pinnalle 100 % luonnollisen suojaavan kalvon.

Etenkin ulkona liikkuville kissoille usein sattuu ja tapahtuu, minkä seurauksena voi olla viilto- tai pistohaavoja. Myös tappeluiden seurauksena tulleet puremahaavat ovat kissoilla melko yleisiä. Syvät haavat on hyvä hoidattaa eläinlääkärillä, mutta ensiavun voit jo tehdä kotona Propolian tuotteilla. Sekä kissoilla että koirilla on hyvin tavallista, että ne raapivat itseään kutinan takia ja iho haavautuu sen seurauksena. Kutinaa voivat aiheuttaa monenlaiset tekijät, kuten ulkoloiset, erilaiset ympäristötekijät ja jotkin ruoka-aineet ja allergia.

Propolia ihonhoitosuihke ja käyttöohjeet

Puhdista alue, suihkuta ja anna kuivua tai lisää vielä päälle ihonhoitojauhetta saadaksesi parhaan mahdollisen suojakerroksen vauriokohtaan. Toista käsittely niin usein kuin on tarvetta. Jatkossa voit siirtyä hoitamaan aluetta myös tassu- ja ihonhoitobalsamilla, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa ennaltaehkäisten sen halkeilua ja kiristelyä.

Haavanhoito

Propolian haavanhoitometodilla hoidat lemmikin haavat tehokkaasti ja kivuttomasti haavaan koskematta

  1. Purifying skin care spray – Ihon- ja haavojen desinfiointisuihke: Suihkuta desinfiointiainetta 1-3 kertaa hoidettavalle alueelle ja anna sen kuivahtaa ennen seuraavaa suihkautusta.
  2. Viimeisen kerran jälkeen ripota heti sprayn päälle Propolis -ihonhoitojauhetta, jolloin se tarttuu haava-alueeseen ja muodostaa tehokkaan suojan ja parantavan kerroksen haavan päälle.Toista niin usein kuin on tarpeen. Aluetta ei yleensä tarvitse puhdistaa näiden toimenpiteiden välissä. Haavaa ei tarvitse välttämättä peittää, sillä tuotteiden maku on niin paha, että eläin ei yleensä nuole haavaa.
  3. Kun haava on umpeutunut, voit levittää alueelle Tassu- ja ihonhoitobalsamia, joka jatkaa alueen hoitamista ja samalla tekee ihosta joustavamman, jolloin haava ei aukea uudelleen.

Hot spot

Koiran hot spot on melko yleinen, äkillisesti ilmenevä pinnallinen kostea ja melko kivuliaskin ihotulehdus (akuutti kostea dermatiitti tai pyotraumaattinen dermatiitti). Tulehdusalue voi olla karvaton tai karvapeitteessä näkyy kuivunutta märkäeritettä. Sitä esiintyy yleensä pään, kaulan, lantion tai lonkan alueella.

Pinnallisen, pienen tulehduksen voi hoitaa pelkästään puhdistamalla ja desinfioimalla esim. Propolian desinfioivalla suihkeella. Lempeä ja helppo tapa on aloittaa ihon hoitaminen Propolian ihonhoitojauheella heti oireiden alettua. Sirota jauhetta kohtaan, jota eläin nuolee. Jos mahdollista hiero sitä ihoon. Vakavammassa tapauksessa käänny eläinlääkärin puoleen. Yritä myös aina selvittää mistä nuoleminen johtuu, sillä sen taustalla on usein kutina tai kipu, jota eläin yrittää helpottaa nuolemalla.

Tutustu kaikkiin Propolia- eläintuotteisiimme!

Ainesosat

Alcohol, Aqua (Water), Propolis cera, Mel (Honey)*, Rosmarinus officinalis leaf oil (Rosemary essential oil), Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Limonene, Linalool

*Luomuviljelty ainesosa

Varotoimet

Tuote on valmis käytettäväksi. Ulkoiseen käyttöön. Mikäli mahdollista, estä lemmikkiäsi nuolemasta tai nielemästä tuotetta. Älä käytä alla 2 kuukauden ikäisille eläimille. Vältä kosketusta silmiin, limakalvoihin ja sieraimiin. Mikäli esiintyy epätavallisia reaktioita tai haittavaikutuksia, ota välittömästä yhteys eläinlääkäriisi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varastoi viileässä. Sisältää alkoholia.

Huom! Propolis voi aiheuttaa rusehtavan tahran kankaaseen tai värjätä koiran karvat käyttökohdassa.

Asiakaspalaute

”Se on monitoimituote, jota käytän heti kaikkiin haavoihin. Koska aine on suihkeena, ei haavaan tarvitse koskea ollenkaan. Minulla on tapana suihkuttaa haavaa useaan otteeseen. Annan desinfiointiaineen kuivahtaa hetken aikaa ja suihkutan uuden kerroksen 2-3 kertaa, jotta saan muodostumaan kunnollisen suojaavan ja parantavan kerroksen haavan päälle. Viimeisen suihkautuksen jälkeen en anna aineen kuivu, vaan sirotan päälle ihonhoitojauhetta saadakseni haavan päälle suojaavan ja parantavan kerroksen. Tämän toimenpiteen voi tehdä niin usein kuin on tarve. Kun haavaa hoitaa näin, sitä ei yleensä edes tarvitse sitoa eikä peittää siteillä.  

Suosittelen, että et puhdista haavaa näiden hoitotoimenpiteiden välissä, sillä se yleensä vain ärsyttää haavaa. Mitä vähemmän kosketat aluetta, sen parempi.  Ötökät, erityisesti kärpäset, eivät tule hoidetulle alueelle, joten voit antaa haavan olla peittämättä. Eläin voi olla muiden eläinten kanssa ilman, että kukaan repii sidettä pois.  Samalla vältetään mahdollinen laumasta eristämisen aiheuttama stressi. Haavanhoitotuotteiden maku on paha ja siksi eläimet eivät nuole sitä, joten suojaava kerros pysyy iholla. Desinfiointisuihke saa aikaan luonnollisen paranemisprosessin ilman komplikaatioita.”

Marie-Noëlle, eläinten valmentaja

Kaikki Propolian eläintenhoitotuotteet löydät myös Villans villakoirakennelin verkkokaupasta. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!