Propolia- propolisjauhe

Propolia- propolisjauhe on todella tehokas apu iho-ongelmiin

Propolia propolisjauhepurkkiSiitä huolimatta, että Propolia- propolisjauhe vaikuttaa yksinkertaiselta, se on silti yksi tuoteperheen edistyksellisimmistä tuotteista. Teho piilee Propolian® käyttämässä ainutlaatuisessa käsittelymenetelmässä, jonka ansiosta jauheesta saadaan erittäin hienojakoista. Tässä muodossaan antiseptinen ja antibakteerinen propolisjauhe on aivan omaa luokkaansa ja hyvin monikäyttöistä. Sen toimivuus on testattu ihotautilääkäreiden ja lastenlääkäreiden valvonnassa.

Mihin Propolia- propolisjauhe sopii?

 • Ärtyneen ja vaurioituneen ihon korjaamiseen (hiertymät, haavat, ihottumat)
 • ihotulehdukset
 • epäpuhtaudet
 • punoittava-, ärtynyt- ja herkistynyt iho
 • vaippaihottuma

Ripota ärtyneelle kohdalle, levitä ja anna propoliksen rauhoittaa ja antaa ihon korjata itse itseään. Voit lisätä tehoa Active Balmilla.

100% luonnollinen, dermatologien/ihotautilääkäreiden sekä lastenlääkäreiden testaama.

Propolia- propolisjauhe ja vaippaihottuma

Vaippaihottuma voi ilmaantua vauvalle jo parin viikon ikäisenä, mutta yleisemmin 8-12 kuukauden iässä.  Iho ärtyy ja punoittaa takapuolen ja taipeiden alueella sen hautuessa kostean vaipan alla. Kirvely ja ihon arkuus saa vauvan olon tukalaksi. Tilannetta pahentaa ripuli ja antibioottikuurit. Parasta ennaltaehkäisyä on vaihtaa vaipat ja pestä pylly vedellä puhtaaksi tarpeeksi usein. Pesun jälkeen pylly kuivataan taputtelemalla pyyhkeellä. Vauvan pyllylle tulisi  antaa mahdollisimman usein ilmakylpyjä, eikä vaippaa saisi sitoa liian tiukalle, jotta iho-alue saa ilmaa vaipan reunoilta.

100 % tyytyväisä äitejä ja vauvoja

Ranskassa lastenlääkäreiden valvonnassa tehdyssä Propolia- propolisjauhetestissä saadut tulokset yllättivät positiivisesti . Testissä tutkittiin propoliksen hoitovaikutusta vaippaihottumaan. Testin jälkeen äidit olivat innoissaan, ja vauvat varmaankin  onnellisia, sillä jauhe oli tuonut helpotusta kaikkien vauvojen vaippaihottumaan.
100 % äideistä kertoi jatkavansa pepun hoitamista jauheella pitääkseen ihon kunnossa.

Propolia- propolisjauhetta voi käyttää myös ennaltaehkäisemään vaippaihottumaa. Heti jos peppu alkaa punoittaa tai vauva ripuloi tai joutuu antibioottikuurille, niin jauheen käyttö kannattaa aloittaa, jotta tilanne ei pääse etenemään liian pitkälle.

Kuinka käytetään vaippaihottumassa

 • pese pylly vedellä
 • kuivaa ja sirota jauhe iholle ja sivele se hoidettavalle alueelle
  Helppoa ja tehokasta!

Käyttöohjeet

 • Iholle: Ripota Propolia- propolisjauhetta runsaasti ärtyneelle/hoidettavalle ihoalueelle ja hiero se hellästi ihoon ja anna vaikuttaa. Suositellaan myös herkille alueille, joissa iho joutuu kovalle rasitukselle ja hankaukselle.
 • Ärtyneeseen hiuspohjaan: ripottele jauhetta ärtyneelle hiuspohjalle ja hiero se ihoon.
 • Kokeile ihottumille, myös vauvan vaippaihottumaan: ripota puhtaalle kuivalle iholle, hiero ja anna vaikuttaa. Halutessasi ennaltaehkäistä vaippaihottumaa, ripota jauhetta kuivalle pepulle. Voit käyttää tuotetta myös ennaltaehkäisemään!
 • Kengät, jalat, hikoilu/hienhaju: hiero jauhetta puhtaalle jalalle ja ripottele sitä kenkiin estämään epämiellyttävää hajua.
 • Ärtyneet, kutisevat kainalot: rauhoita deodorantista/karvanpoistosta ärtyneet kainalot.

Raaka-aineet

Talc, Propolis Cera, Alcohol, Aqua (water), Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol.

Varotoimet

Tämä tuote ei ole lääke. Mikäli ärsytystä esiintyy, konsultoi lääkäriäsi/lastenlääkäriä. Vältä aineen joutumista vauvan nenään tai suuhun. Vain ulkoiseen käyttöön.

Propolian hoitavan propolisjauheen ja muut Propoliatuottee löydät Kärkkäisen verkkokaupasta sekä Palokan, Lahden ja Ylvieskan kaupoista. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!