Propolia®Organic Propolis Tincture- tinktuura

Organic Propolis Tincture 30 ml

Palkittu vuoden 2020 parhaana luomutuotteena!

Tässä tinktuurassa propolis pääsee loistamaan erittäin puhtaana ja tehokkaaksi tiivistettynä.

Tuote on ollut markkinoille tulonsa jälkeen vuodesta toiseen sarjan parhaiten myyty tuote. Yksi syy on teho ja toinen sen monikäyttöisyys sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä vuodesta 1979 toimineen Apimab Laboratoiresen Propolia® tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin. Tässä monen ihmisen luottotinktuurassa tulee todella esiin valmistavan yrityksen vakuuttava ammattitaito. Tehokkuuden avaimena on tinktuuran erittäin tiivistetty koostumus, jossa on yli 21 % puhdistettua propolista taaten näin 100 % luonnollisen tehon.

Käyttöohjeet lisäravinteena

Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa (tehostaa vaikutusta), tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura huolellisesti lempiyrttiteehen.

Käyttöohjeet ihonhoidossa

Organic Propolis Tincture eli luomulaatinen propolistinktuura on erittäin tehokkaasti iholta bakteereja tappava antiseptinen liuos. Voit tiputtaa sitä suoraan haavaan tai naarmuun, ärtyneeseen päänahkaan ja kaikkialle, missä on jonkinasteista tulehdusta. Se kirvelee hetken aikaa melkoisesti, mutta toimii tehokkaasti. Propolis myös värjää ihoa hiukan ruskeaksi.

Yhteensopivat hoitotuotteet:

Propolis Tinktuuran jälkeen voit levittää ihoalueelle Active balm – PROPOLIS & HONEY ihonhoitobalsamia tehostamaan hoitovaikutusta. Toisena tuotteena voit käyttää Siccatiwe Bowderia, jota voit käyttää esim. hiuspohjan ongelmissa. Tiputa Propolistinktuuraa ärtyneelle kohdalle ja sen jälkeen ripottele siihen hoitojauhetta.

Raaka-aineet: 100% puhdistettu luomupropolisuute*. Uutteen liuottimet: Alkoholi, vesi.
*Raaka-aineet luomuviljelystä

Pitoisuus 4 pipetillisessä

  • 2.8ml (2.62g) Propolisuutetta tai 420 mg puhdasta propolista.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!