Propolia Organic Propolis- tinktuura, ravintolisä

Propolian propolis-tinktuurapullo ja pipettiTässä tinktuurassa propolis pääsee loistamaan erittäin puhtaana ja tiivistettynä. Propolis- tinktuura on ollut markkinoille tulonsa jälkeen vuodesta toiseen sarjan parhaiten myyty tuote sen monikäyttöisyyden ansiosta. Voit käyttää sitä sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä vuodesta 1979 toimineen Apimab Laboratoiresen Propolia®- tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin. Tässä monen ihmisen luottotinktuurassa tulee todella esiin valmistavan yrityksen vakuuttava ammattitaito. 

Propolis- tinktuura ja käyttöohjeet lisäravinteena

Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa, tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura vaikkapa lempiyrttiteehesi.

Aikuiset: Ota 1 pipetti (yksi puristus riittää) 1-4 kertaa päivässä.

Lapset: (yli 3 vuotiaille/3 – 7 v.): enintään yksi pipetti päivässä, laimennettuna 1 litraan vettä juotavaksi päivän aikana.

Propolis- tinktuura ja käyttöohjeet ihonhoidossa

Propolis- tinktuuraa voit tiputtaa suoraan nirhaumaan tai naarmuun tai esim. ärtyneeseen päänahkaan. Se kirvelee hetken aikaa, mutta toimii tehokkaasti.

HUOM! Propolis myös värjää ihoa hiukan rusehtavaksi. Se saattaa myös jättää ruskean läikän vaaleaan tekstiiliin. Vaatteisiin jääneet väriläikät lähtevät yleensä pesussa pois. Tahran kohtaan kannattaa suihkuttaa tahranpoistoainetta. Sappisaippua on pätevä tahranpoistoon ja sitä saa näppärässä suihkemuodossa mm. Dr. Beckmann -sarjalta.

Kurkun kurlaaminen

Kurlausohje: käytä kurkun kurlaamiseen ja sekoita propolistinktuura lasilliseen vettä tai yrttiteetä.

Yhteensopivat hoitotuotteet

Propolis- tinktuuran jälkeen voit levittää ihoalueelle Active balm – PROPOLIS & HONEY ihonhoitobalsamia tehostamaan hoitovaikutusta. Toisena tuotteena voit käyttää Siccatiwe Bowderia, jota voit käyttää esim. hiuspohjan ongelmissa. Tiputa Propolis- tinktuuraa ärtyneelle kohdalle ja sen jälkeen ripottele siihen hoitojauhetta.

Propolis- tinktuuran raaka-aineet

100% puhdistettu luomupropolisuute*. Uutteen liuottimet: Alkoholi, vesi.
*Raaka-aineet luomuviljelystä

Pitoisuus 4 pipetillisessä

  • 2.8ml (2.62g) Propolisuutetta tai 420 mg puhdasta propolista.

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

Mistä tätä voi ostaa?

Tehokkaan ja monitoimisen tinkuuran, sekä muut Propolian hyvää tekevät ihonhoitotuotteet sekä lisäravinteet löydät House of Organicin verkkokaupasta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!