Kasvot

Ihon on suurin elimemme ja siksi sen hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Kasvojen ihonhoito onnistuu helposti kotikonstein, kun löydät itsellesi sopivat ihonhoitotuotteet ja muistat huolellisen ihon päivittäisen puhdistuksen myös meikkittöminä päivinä.

Onko sinulla kuiva iho, rasvainen iho tai sekaiho? Kiusaako atooppinen tai akneen taipuvainen iho, couperosa, ruusufinni, juonteet tai maksaläiskät? Ongelmaihokin saadaan usein kuriin säännöllisellä hoidolla ja ihon hoitorutiinilla, johon kuuluvat oikeanlaiset puhdistustuotteet, kuorinta, kasvovesi ja kosteusvoide. Lisäbuustia ihonhoitorutiineihin saadaan mm. öljyillä ja naamioilla.

Kaiken perustana on  ihon hellävarainen puhdistaminen aamuin ja illoin. Moni vannoo SkinMood Konjac-sienien tehoon eikä turhaan. Ne ovat kuuluneet omaan puhdistuskaavaani jo 8 vuotta ja kuuluvat hamaan tulevaisuuteen asti. SkinMoodin Mikrokuitupesusieni toimii meikinpuhdistuksen lisäksi naamionpoistossa ällistyttävän hyvin. Kannattaa kokeilla!

SkinMood®- Magical Konjac-kasvosienet

Muut ihonhoitotarvikkeet

SkinMood- ihonhoitotarvikkeiden logo. Valkoisella pohjalla musta teksti.

Propolia®- hoitotuotteet iho-ongelmiin

Propolia- brändin logo. Valkoisella pohjalla Propolia- teksti, jossa piirretty mehiläisen kuva.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!