Propolia Purifying- nenäsuihke

Propolia Purifying- nenäsuihke nenän tukkoisuuteen

Hengittäminen syvään, helposti ja luonnollisesti! Sen luulisi olevan helppoa, mutta monen elämässä tilanne on aivan toinen. Nenä on tukossa ja henki ei todellakaan kulje. Apua on etsitty ehkä tuotteista, jotka ovat vieneet ojasta allikkoon. Propolia Purifying- nenäsuihke auttaa tähän ongelmaan luonnollisesti! Onkin ehkä hyvä tietää mitä tässä tuotteessa EI ole:

  • ei parabeeneja
  • geelimanipuloituja aineita
  • pehnoxyethanolia
  • synteettisiä väriaineita
  • synteettisiä aktiiviaineita petrokemian derivaatteja
  • parafiinia
  • PEG, PPG
  • propylene glycolia
  • silikonia

Se, että pystyy hengittämään helposti nenän kautta, ei pelkästään kylmän talven ja flunssakauden aikana, vaan ympäri vuoden, on itse asiassa aarre, jota pitää vaalia. Propolia® on luonut tuotteet, jotka pitävät nenän auki ja sallivat sinun hengittää. Tämän mahtavan tuotteen koostumus on pidetty samana jo yli 20 vuotta. Miksi muuttaa täydellisen toimivaa kaavaa?

Mikä nenän tukkii? Kylmä, siitepöly, pöly… nenä on monenlaisen hyökkäyksen kohteena päivittäin ja ansaitsee parhaan mahdollisen huolenpidon, jotta hengitys kulkee vaivattomasti.

Propolian® kehittämän Propolia Purifying- nenäsuihkeen puhdistavan suihkeen sisältämät tehoaineet ovat 100 % luonnollisia ja luomulaatuisia (timjami, eukalyptus). Timjami on antiseptinen, samoin eukalyptus, joka antaa lisäksi raikkaan tunteen, irrottaa limaa ja avaa nenäkäytävät. Muita tehoaineita ovat Camargue-suolasta valmistettu fysiologinen suolaliuos sekä puhdistettu propolis. Propolis on mehiläispesän luonnollinen suojautumisaine bakteereja vastaan ja se tarjoaa uskomattoman kyvyn puhdistaa, rauhoittaa ja suojata limakalvoja sekä varmistaa, että voit hengittää esteettömästi koko nenällä.

HUOM! MEDICAL DEVICE – LÄÄKKEELLLINEN APUVÄLINE, MD luokka 1

Propolia Purifying- nenäsuihke  ja käyttöohjeet

Suihkauta kumpaankin sieraimeen 1-2 krt kolmesti päivässä. Ravista kunnolla ennen käyttöä. Niistä nenä ensin ja laita pullon suulake sieraimeen, hengitä sisään ja suihkauta suihketta nenään. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja niistä uudelleen. Pyyhi pullonsuu puhtaaksi käytön jälkeen.

Raaka-aineet

Aqua (Water), Glycerin**, Alcohol** , Propolis cera*, Mel (Honey)*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) leaf extract*, Lamium album (White nettle) extract*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil*, Sulfur, Sodium chloride, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Dehydroacetic acid, Benzyl, Alcohol.
*Luomuviljellyt raaka-aineet **Valmistettu käyttäen luomuraaka-aineita

Varotoimet

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä viileässä (mieluiten jääkaapissa) ja kuivassa paikassa.

 Yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Nenä tukossa ja kurkku kipeä? Kurkun rauhoittamiseen suosittelemme Organic Soothing Oral Sprayta.

Toistuvia poskiontelotulehduksia? Voit kokeilla Biosunin aitoja Hopi-korvakynttilöitä jälkihoitona ja ennaltaehkäisynä yhdessä Propolia Purifying Nasal Sprayn kanssa.

Mistä näitä voi ostaa?

Löydät kaikki yhteensopivat tuotteet Ruohonjuuren kaupoista ja verkkokaupasta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
by Ninni on Hyvän Olon Maailma

Kausiflunssa puski päälle ja sain samalla karsean nuhan. Kirosin ainaista niistämistä kunnes muistin kaapissa olevan nenäsuihkeen. Nenän tukkoisuus helpotti jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja nyt parin päivän käytön jälkeen joudun niistämään enää satunnaisesti. Ihan mahtituote! Seuraavaan flunssaan aion lisäksi hankkia sarjan kurkkusuihkeen, jolla kuulemma kurkkukipu laantuu heti. Pakko kokeilla sitäkin:)

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!