Propolia Purifying- nenäsuihke

Propolia Purifying- nenäsuihke nenän tukkoisuuteen

Propolia Purifying Nasal Spraypullo ja pakettiNenä on tukossa ja henki ei todellakaan kulje? Olet etsinyt apua ehkä tuotteista, jotka ovat vieneet ojasta allikkoon.

Propolia Purifying- nenäsuihke auttaa tukkoisuuteen luonnollisesti! Tämän mahtavan tuotteen koostumus on pidetty samana jo yli 20 vuotta. Miksi muuttaa täydellisen toimivaa kaavaa?

Mikä nenän tukkii?

Kylmä, siitepöly, pöly… nenä on monenlaisen hyökkäyksen kohteena päivittäin ja ansaitsee parhaan mahdollisen huolenpidon, jotta hengitys kulkee vaivattomasti.

Propolian® kehittämän puhdistavan Propolia Purifying- nenäsuihkeen sisältämät tehoaineet ovat 100 % luonnollisia ja luomulaatuisia (timjami, eukalyptus).

Eukalyptus saa aikaan raikkaan tunteen, irrottaa limaa ja avaa nenäkäytävät. Muita tehoaineita ovat Camargue-suolasta valmistettu fysiologinen suolaliuos sekä puhdistettu propolis. Propolis on mehiläispesän luonnollinen suojautumisaine. Yhdessä ainesosat suojaavat limakalvoja sekä helpottavat hengittämistä

MEDICAL DEVICE – LÄÄKKEELLLINEN APUVÄLINE, MD luokka 1
CE-hyväksytty

Propolia Purifying- nenäsuihke ja käyttöohjeet

Suihkauta kumpaankin sieraimeen 1-2 krt kolmesti päivässä. Ravista kunnolla ennen käyttöä. Niistä nenä ensin ja laita pullon suulake sieraimeen, hengitä sisään ja suihkauta suihketta nenään. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja niistä uudelleen. Pyyhi pullonsuu puhtaaksi käytön jälkeen.

Ainesosat

Hunaja*, Camarguesuola, rikki. Apuaineet: vesi, puhdistettu propolisuute* (2 %), rosmariiniuute*, timjamiuute*, valkoisen nokkosen uute* ja eukalyptusuute*
*Luomuviljellyt raaka-aineet **Valmistettu käyttäen luomuraaka-aineita

Varotoimet

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, joko jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta äläkä 8 peräkkäistä käyttöpäivää. Älä käytä enempää kuin 5 kertaa vuodessa. Säilytä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

 Yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Nenäsuihkeen lisäksi voit kokeilla suusuihketta  Organic Soothing Oral Sprayta.

Voit kokeilla Biosunin aitoja Hopi-korvakynttilöitä  yhdessä Propolia Purifying Nasal Sprayn kanssa.

Mistä näitä voi ostaa?

Löydät kaikki yhteensopivat tuotteet Ruohonjuuren kaupoista ja verkkokaupasta.

Valmistaja:

APIMAB Laboratoires
Avenue du Lac
34800 Clermont l’Hérault
France

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Ninni

Kausiflunssa puski päälle ja sain samalla karsean nuhan. Kirosin ainaista niistämistä kunnes muistin kaapissa olevan nenäsuihkeen. Nenän tukkoisuus helpotti jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja nyt parin päivän käytön jälkeen joudun niistämään enää satunnaisesti. Ihan mahtituote! Seuraavaan flunssaan aion lisäksi hankkia sarjan kurkkusuihkeen, jolla kuulemma kurkkukipu laantuu heti. Pakko kokeilla sitäkin:)

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!