Propolia korvienhoitotuote eläimille

Ear Care korvienhoitotuote, 30 ml pipettipullo

Propolia Ear Care lemmikin korvienhoitoaineen pullo ja pakkaus sekä kukkasia

Propolia korvienhoitotuote on tarkoitettu lemmikin korvien hygieniaan ja korvien hoitoon. « LE PANSE BÊTE » nimi tarkoittaa sitä, että joku on huolestunut jostakin. Tässä tapauksessa omistajaa huolestuttaa lemmikin epänormaali korvien raapiminen. Se on merkki kutinasta ja epäpuhtauksista korvissa ja korvakäytävissä. Terve korva on puhdas, kuiva, hajuton, eikä eritä korvaeritettä. Korvien rapsuttelu johtaa korvien pahempaan ärtymiseen.

Koirien korvat tuntuvat olevan melko herkkiä kaikenlaisille vaivoille ja erilaiset korvatulehdukset ovat yleisimpiä syitä eläinlääkärillä käyntiin. Korvien säännöllinen puhdistaminen Propolia korvienhoitotuote- suihkeella on hyvä ehkäisykeino korvatulehdusta vastaan. Näin likaisissa korvissa viihtyvistä pöpöistä suurin osa saadaan pois.

Koiraroduilla on eroja ja yleensä luppakorvaisille koirille, joilla on pitkät korvalehdet, kehittyy muita koiria helpommin korvatulehdus, joten niillä on syytä kiinnittää huomiota korvien hoitoon. Luppakorvaisilla koirilla korvakäytävään muodostuu otolliset olosuhteet bakteereiden ja hiivojen kasvulle. Tiiviisti suljetussa korvassa ilma vaihtuu huonosti, ja lämmin, kostea ympäristö on ihanteellinen kasvupaikka esimerkiksi bakteereille ja hiivalle.

Ihottumaa, kutinaa, epämiellyttävää hajua! Lemmikin korvien puhtaana pitäminen on todella jokapäiväistä huolehtimista. Propolia® loi sinulle omaa erikoisosaamistaan hyödyntäen korvienhoitoaineen, jossa yhdistyvät propoliksen ja kehäkukan luonnollisesti rauhoittavat ja suojaavat ominaisuudet. Propolia korvienhoitotuote rauhoittaa ja puhdistaa sekä suojaa korvaa ja hoitaa ihottumaa. Kehäkukka rauhoittaa ja pehmittää sekä rauhoittaa ihottumaa. Teepuuöljy on puolestaan täydellinen aine ongelmaihon puhdistamisessa.

  • 100 % ainesosista on luonnollista alkuperää
  • 31 % ainesosista on luomusertifioitu
  • ECOSOIN BIO on ECOCERT Greenlifen valvoma.

Propolia korvienhoitotuote ja käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Annostele Propolia korvienhoitotuote suoraan korvaan tiputtamalla. Hiero korvaa ja anna eläimen ravistaa päätään päästäkseen eroon epäpuhtauksista. Pyyhi pois puuvillalapulla tai liinalla. Lemmikkisi kiittää! Ei enää kutinaa, ihottumaa eikä epämiellyttävää hajua.

Tutustu kaikkiin Propolia- eläintuotteisiimme!

Raaka-aineet

Helianthus annuus seed oil* (Sunflower virgin oil), Glycerin (Glycerin), Propylene glycol, Propolis cera, Calendula officinallis flower extract* (Calendula extract), Melaleuca alternifolia leaf oil* (Tea tree essential oil), Eugenia caryophyllus bud oil (Clove essential oil), Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Eugenol, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

*luomuviljeltyjä raaka-aineita

Varotoimet

Tarkoitettu korvien täsmähoitoon. Tuote on valmis käytettäväksi. Ulkoiseen käyttöön. Älä niele. Älä käytä alle 2 kuukauden ikäisille eläimille. Vältä kosketusta silmiin. Mikäli esiintyy epätavallisia reaktioita, ota välittömästi yhteys eläinlääkäriisi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Propolis voi tahrata vaatteita. Tämä tuote ei ole loisten karkottamiseen tarkoitettu lääke.

Huom! Propolis voi aiheuttaa rusehtavan tahran kankaaseen tai värjätä koiran karvat käyttökohdassa.

Verkkokauppa House of Organicin valikoimista löydät kaikki Propolian lemmikeille tarkoitetut tuotteet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!