Herbatint-värin levittäminen

Herbatint- värin levittäminen vaihe vaiheelta

Herbatint- kestoväri on helppo sekoittaa sekä levittää geelimäisen koostumuksensa ansiosta. Geelimäisen koostumuksen ansiosta värin levittäminen erityisesti paksuihin hiuksiin on paljon helpompaa verrattuna voidemaisiin väreihin.  Värjäystuloksen saat jo 40 minuutissa. Koska Herbatint- kestovärissä on alhainen vetyperoksidipitoisuus voit vaalentaa värjäämätöntä hiusta maksimissaan kaksi astetta. Jos haluat vaalentaa enemmän, se vaatii enemmän vetyperoksidia sisältävää väriä. Muistathan kuitenkin, että runsaasti vetyperoksidia sisältävä tuote rasittaa enemmän sekä hiusta että hiuspohjaa.

Sekoita sama määrä Herbatint- väriä ja hapetetta (1:1) lasi- tai muovikipossa (ei metalli). Värimassan määrä riippuu värjättävien hiusten paksuudesta ja pituudesta: mitä paksummat ja pidemmät hiukset, sitä enemmän massaa täytyy olla.  Yksi pakkaus riittää puolipitkille (hartiapituus), normaalipaksuisille hiuksille. Lyhyisiin hiuksiin yksi pakkaus riittää 2-3 värjäyskertaan. Menekki vaihtelee hiusten määrän ja hiustyypin mukaan. Aloita värin levittäminen aina tyvestä ja etene siitä hiusten huokoisempiin osiin (pituus ja latva).

Sekoita väri ja hapeta värjäykseen tarkoitetulla sudilla tasaiseksi, geelimäiseksi massaksi. Levitä massa kuiviin, pesemättömiin hiuksiin. Aloita värin levittäminen tyvestä.

Anna värin vaikuttaa koko värin vaikutusaika eli 40 minuuttia.

Ennen pesua voit vielä hiukan hieroa värimassaa varsinkin hiusten juuressa, jolloin väristä tulee tasaisempi ja se on helpompi huuhtoa pois hiuksista. Huuhdo hiukset ensin lämpimällä vedellä ja pese lopuksi hiukset värjäyspaketissa olevalla shampoolla, kunnes huuhdevesi on täysin kirkasta. Herbatint on onnistunut valmistamaan geelivärit siten, että ne värjäävät hiukset, mutta eivät tartu hiuspohjaan. Väri on helposti pois huuhdottavissa ilman suurempaa emulgointia. Monet voidemaiset värit tarttuvat hiuspohjaan ja pysyvät pitkään huuhtelusta ja pesusta huolimatta. Näin ollen ne vaikuttavat iholla usean päivän ajan ja siten aiheuttavat enemmän ärsytystä.

Shampoopesun jälkeen purista hiuksista ylimääräinen vesi ja hiero hiuksiin värjäyspaketissa oleva Royal Cream- hoitoaine ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele.

 

Vinkkejä

Herbatint- väri värjäämättömiin hiuksiin

  1. Jaa hiukset neljään osaan (keskijakaus otsasta niskaan ja jakaus korvasta korvaan) ja värjää osio osiolta. Aloita värin levittäminen tyvestä latvaan aloittaen etuosasta.
  2. Anna vaikuttaa 40 minuuttia
  3. Huuhdo

Herbatint- väri värjättyihin hiuksiin

  1. Levitä väri ensin hiusten tyveen
  2. Anna vaikuttaa 30 minuuttia
  3. Levitä loppu värimassa hiusten pituuksiin ja latvoihin
  4. Anna vaikuttaa 10 minuuttia
  5. Huuhdo

Herbatint- väri vaalennettuihin hiuksiin

Herbatintilla saat palautettua hiuksen luonnollisen sävyn. Koska vaalennettu hius on normaalia huokoisempi, suosittelemme valitsemaan tavoiteväristä astetta vaaleamman sävyn, lyhentämään vaikutusaikaa 10 minuutilla ja välttämään viileitä ja tuhkan sävyjä.

Herbatint- väri permanentattuihin hiuksiin

Älä värjää hiuksia heti permanentin jälkeen. Odota 2 viikkoa, valitse tavoiteväriä vaaleampi sävy ja lyhennä vaikutusaikaa 10 minuutilla.

Pidätkö kirvelyä, kutinaa ja pahanjahuista värimassaa histen värjäämiseen kuuluvana pakollisena pahana? Kokeile Herbatintiä – voit yllättyä! Ei kutinaa, ei pahaa hajua!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!