Hiukset

Vahvojen, kiiltävien ja elinvoimaisten hiusten kivijalka on hyvinvoiva hiuspohja. Hiusjuuri reagoi herkästi sekä sisäisiin että ulkoisiin muutoksiin. Myös stressi ja elämänpaineet sekä säätilojen vaihtelut saattavat rasittaa hiuksia ja saada ne näyttämään elottomilta. Hiukset joutuvat kestämään monenlaista rasitusta: pesua kemiallisesti puhdistetulla vedellä, saunomista, klooria, käsittelyä kosteina föönillä tai kihartimilla. Myös fyysinen hankaaminen, hiuskoristeiden käyttö ja kampaaminen vaatii usein veronsa.

Bio2You- hiustenhoitosarjassa on 3-eri linjaa, joista löydät juuri oikeat tuotteet hoitamaan omia hiuksiasi. Jokaisessa linjassa on shampoo, pikahiusnaamio, jota voit käyttää hoitoaineen tapaan tai naamiona sekä suihkutettava ja hiuksiin jätettävä seerumi.

Hairdensy complex ja punasipuli

Sarja hoitaa ohuita, elottomia ja hauraita hiuksia, vähentää hiustenlähtöä, edistää hiusten kasvua ja korjaa hiusten rakennetta, lisää volyymia sekä estää ennenaikaista vanhenemista. 

Kollageeni ja hyaluronihappo

Uudistaa, syväravitsee ja kosteuttaa hiusta tehden niistä terveet, kiiltävät ja kauniit. Sopii erityisesti kuiville, heikoille, hauraille ja ohuille hiuksille. Suosittelemme tätä myös vaalennetuille hiuksille.

Silkkiproteiini ja aminohapot

Vahvistaa vaurioitunutta hiusta, kosteuttaa hiusta ja antaa niille upean kiillon. Erinomainen valinta kuiville hiuksille.

Yksi sarjan suosituimmista tuotteista. Monitoimiöljykoktaili kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Upea hintalaatusuhde ja mikä tuoksu!

Bio2You iho- ja hiustenhoitotuotteiden logo. Valkoisella pohjalla tummanruskea teksti.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!