Hiukset

Vahvojen, kiiltävien ja elinvoimaisten hiusten kivijalka on hyvinvoiva hiuspohja. Hiusjuuri reagoi herkästi sekä sisäisiin että ulkoisiin muutoksiin. Myös stressi ja elämänpaineet sekä säätilojen vaihtelut saattavat rasittaa hiuksia ja saada ne näyttämään elottomilta. Hiukset joutuvat kestämään monenlaista rasitusta: pesua kemiallisesti puhdistetulla vedellä, saunomista, klooria, käsittelyä kosteina föönillä tai kihartimilla. Myös fyysinen hankaaminen, hiuskoristeiden käyttö ja kampaaminen vaatii usein veronsa.

Yksi hiuksia eniten rasittava toimenpide on niiden värjääminen sekä vaalentaminen. Italialainen Herbatint on ainoa markkinoilla oleva kestoväri, joka on läpäissyt herkän ihon dermatologiset testit. Tulos on saatu aikaan vuosikymmenien testaamisen ja kokeilun kautta. Lue lisää Herbatint-väreistä täältä.

Kasvivärien nimeen vannoville Herbatint on kehittänyt 100 % luomulaatuiset kasvivärit, joiden erikoishieno jauhatus tekee väreistä helposti sekoitettavat, hiuksiin levitettävät ja pois pestävät. Käyttömukavuus on viety näin aivan uudelle tasolle. Hienojakoinen jauhe myös värjää tehokkaammin. Käyttövalmiita väriseoksia on 8 erilaista. Herbatint Vegetal Colorit löydät täältä.

 

 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!