Propolia Royal Jelly- kuningatarhyytelöampullit, ravintolisä

Propolia Royal Jelly-kuningatarhyytelöampullit ja pakkausRoyal Jelly -ampulleihin on pakattu mehiläispesän pyhin ja arvokkain aine, jota kutsutaan emomaidoksi tai kuningatarhyytelöksi. Tämä mehiläisten valmistama aine kuningattaren ruokintaan on hyödyllinen myös ihmiskeholle. Royal Jelly- ampullit on voimaruokaa, joka on pakattu lasiampulliin hunajan, mangon ja ananastiivistemehun kanssa. Nauti AB-luomusertifioitu tehojuoma aamuisin sekoitettuna tilkkaan vettä tai mehua.

Kuningatarhyytelö on ampullimuodossa puhtaimmillaan, sillä se kerätään luomusäädösten mukaan mehiläisiä vahingoittamatta pesästä ja pakataan ampulleihin. Näin toimittaessa ei tarvita ylimäärisiä ainesosien muokkaamisia, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

Ampullikuurin voi ottaa 4 kertaa vuodessa vuodenaikojen vaihtuessa, tai kun haluaa tämän ”mehiläispesän kaviaarin” hyvää tekevät vaikutukset itselleen.

Apua, kuinka avaan ampullin?

Ampulli on helppo avata näillä ohjeilla.

  1. Ravista ampullia voimakkaasti, jotta sisällä olevat ainekset sekoittuvat
  2. Ota ampulli tukevasti vasempaan käteen ja taittele oikean käden sormien suojaksi, vaikka talouspaperia
  3. Ota paperilla suojatuilla sormilla (etusormella ja peukalolla) kiinni ampullin päästä ja tee napakka taittoliike, jolloin ampullin pää irtoaa.
  4. Laita avattu ampullin pää lasin päälle ja katkaise samalla tavalla ampullin toinen pää. Aine valuu ulos ampullista.
  5. Lisää tippa vettä ja juo. Voit pitää nestettä hetken aikaa suussa ennen nielaisua

Propolian toinen ampullimuotoinen tuote on paljon kehuja saanut Propolia Tonic Potion 

Löydät Royal Jelly-kuningatarhyytelöampullit kaikista Ruohonjuuren kaupoista sekä verkkokaupasta.

Royal Jelly- ampullit ovat superfoodia parhaimmillaan ja ampulliin pakattuna ne ovat säilöntäaineettomia!

Royal Jelly-ampulleissa tulee esiin Propolian® pitkä kokemus ja asiantuntemus mehiläispesän tuotteiden valmistajana. Ampulleissa käytetty Royal Jelly/kuningatarhyytelö on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen. Sisällössä yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmien makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

Royal Jelly- ampullit ja käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota yksi ampulli aamuisin 10 päivän ajan sekoitettuna vesi- tai mehulasilliseen. (Yli 3-vuotiaiden lapsien annostus on ½ ampullia päivässä).  Kuuri uusitaan aina vuodenaikojen vaihtuessa n. 4 krt/v.  tai tarpeen mukaan. Perusannostus on 10 päivän kuuri, mutta tilanteen sitä vaatiessa voit käyttää tuotetta pitempääkin, esim. kuukauden kuurina. Yksi pakkaus sisältää 10 ampullia.

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytettävä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

Raaka-aineet

Vesi, monikukkahunaja* (18,6 %), kuningatarhyytelö* (9,3 %), mango*, ananasmehutiiviste*.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita.

Ravintoarvot per 10 ml ampulli: hunaja 2 g, kuningatarhyytelö 1 g, mango (Mangifera indica L.) 908 mg, ananasmehutiiviste (Ananas comosus (L.) Merr.) 454 mg.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Tepa
Palaute Propolia Royjal Jellystä

Kiitos ihanasta tuotteesta!! Mulle vaikutukset tästä tuotteesta olivat hyvin monipuoliset ja vaikutti mun kehon kuntoutumiseen fyysisesti todella paljon. Kun keho voi hyvin myös mieli voi hyvin, joten kyllä tämä tuote hoitaa kokonaisvaltaisesti. Kiitos myös luonnolle!! Tässä muutamia esimerkkejä Royal Jellyn vaikutuksista, joita huomasin:

* Iho ja kynnet tulivat paremmiksi
* hiusten lähtö väheni ja hiukset tulivat pehmeäksi ja taipuisaksi.
* tasasi verensokeria ja poisti makean nälkää.
* unen laatu parani
* energia ja jaksaminen lisääntyi huomattavasti
* tuntui myös, että suolisto ja maksakin voivat paremmin
* aineella myös nestekiertoa parantava vaikutus
* ja lisäksi myös paljon muita ihania ja korjaavia juttuja kehossa, joita en osaa edes kuvailla, mutta nyt voin niistä nauttia. KIITOS!

Kiitos Tepa palautteesta! Aivan upaa kuulla, että olet saanut apua ampulleista. Ne ovatkin tietääkseni markkinoiden puhtaimmat tuotteet. RJ on kerätty pesästä, pakattu ampulliin mehujen kanssa ilman mitään ylimääriäisiä käsittelyitä tai säilöntäaineita.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!