Propolia Royal Jelly- ampullit

Royal Jelly -ampulleihin on pakattu mehiläispesän pyhin ja arvokkain aine. Tämä mehiläisten valmistama aine kuningattaren ruokintaan on erikoislaatuinen ja hyödyllinen myös ihmiskeholle. Royal Jelly- ampullit on voimaruokaa, joka on pakattu lasiampulliin hunajan, mangon ja ananastiivistemehun kanssa. Nauti AB-luomusertifioitu kuninkaallinen tehojuoma aamuisin sekoitettuna tilkkaan vettä tai mehua.

Ampullikuurin voi ottaa 4 kertaa  vuodessa immuunipuolustusta petraamaan vuodenaikojen vaihtuessa, tai kun haluaa tämän ”mehiläispesän kaviaarin” hyvää tekevät vaikutukset itselleen. Ota kuuri myös silloin, kun olo on vetämätön, ajatus ei oikein kulje tai immuunipuolustus on jostain syystä heikentynyt. Royal Jellyn vaikutus on lempeästi tasapainottava. Huomaat vain olon paranevan. Lue sivun alalaidasta asikaspalaute, jonka keski-ikäinen naisasiakkaamme meille laittoi! Ensin hän soitti toimistolle kiitospuhelun ja sen jälkeen hän halusi vielä jakaa omat tuntemuksensa muidenkin luettavaksi.

Propolian toinen ampullimuotoinen apu henkisen ja fyysisen jaksamisen lähes välittömään buustaamiseen on paljon kehuja saanut Propolia Tonic Potion- energia-amupullit. 

Löydät sekä Royal Jelly että Tonic Potion- ampullit kaikista Ruohonjuuren kaupoista sekä verkkokaupasta.

Royal Jelly- ampullit on kuninkaallista superfoodia parhaimmillaan! Se sisältää runsaasti tärkeitä bioaktiivisia ravinto- ja hivenaineita pyhän mehiläisen sinulle valmistamina täydellisessä sopusoinnussa keskenään juuri oikeissa suhteissa.

Royal Jelly- ampullit sisältävät mm. raakavalkuaista, yksinkertaisia hiilihydraatteja (Monosakkaridit),  rasvahappoja, monia hivenaineita, entsyymejä, antibakteerisia ja antibioottisia komponentteja, pantoteenihappoa (B5-vitamiini), pyridoksiinia (B6-vitamiini) ja C-vitamiinia. Tuote on säilöntäaineeton!

Noin 2-3% Royal Jellyn sisällöstä on uniikkia 10-HDA happoa, jota kutsutaan nimellä ”Queen bee acid”. Tämä 10-HDA mehiläishappo on yksi Royal Jellyn tärkeimmistä bioaktiivisista aineosista. Eläin- ja koeputkitutkimuksissa 10-HDA hapolla on osoitettu olevan antibakteerimaisia, antiallergisia, tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.

Royal Jelly-ampulleissa tulee esiin Propolian® pitkä kokemus ja asiantuntemus mehiläispesän tuotteiden valmistajana. Ampulleissa käytetty Royal Jelly on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen. Sisällössä yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmämehujen makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

Royal Jelly- ampullit ja käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota yksi ampulli aamuisin 10 päivän ajan sekoitettuna vesi- tai mehulasilliseen. (Yli 3-vuotiaiden lapsien annostus on ½ ampullia päivässä).  Kuuri uusitaan aina vuodenaikojen vaihtuessa n. 4 krt/v.  tai tarpeen mukaan. Perusannostus on 10 päivän kuuri, mutta tilanteen sitä vaatiessa voit käyttää tuotetta pitempääkin, esim. kuukauden kuurina. Yksi pakkaus sisältää 10 ampullia.

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytettävä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

Raaka-aineet

Water, polyfloral Honey* (18.6%), Royal Jelly* (9.3%), Mango mash*, Concentrated Pineapple Juice*.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
by Tepa on Hyvän Olon Maailma
Palaute Propolia Royjal Jellystä

Kiitos ihanasta tuotteesta!! Mulle vaikutukset tästä tuotteesta olivat hyvin monipuoliset ja vaikutti mun kehon kuntoutumiseen fyysisesti todella paljon. Kun keho voi hyvin myös mieli voi hyvin, joten kyllä tämä tuote hoitaa kokonaisvaltaisesti. Kiitos myös luonnolle!! Tässä muutamia esimerkkejä Royal Jellyn vaikutuksista, joita huomasin:

* Iho ja kynnet tulivat paremmiksi
* hiusten lähtö väheni ja hiukset tulivat pehmeäksi ja taipuisaksi.
* tasasi verensokeria ja poisti makean nälkää.
* unen laatu parani
* energia ja jaksaminen lisääntyi huomattavasti
* tuntui myös, että suolisto ja maksakin voivat paremmin
* aineella myös nestekiertoa parantava vaikutus
* ja lisäksi myös paljon muita ihania ja korjaavia juttuja kehossa, joita en osaa edes kuvailla, mutta nyt voin niistä nauttia. KIITOS!

Kiitos Tepa palautteesta! Aivan upaa kuulla, että olet saanut apua ampulleista. Ne ovatkin tietääkseni markkinoiden puhtaimmat tuotteet. RJ on kerätty pesästä, pakattu ampulliin mehujen kanssa ilman mitään ylimääriäisiä käsittelyitä tai säilöntäaineita.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!