SkinMood Make-up Blenderin käyttö

Oletko tottunut käyttämään kuivia sieniä, ehkä niitä perinteisiä kolmiosieniä, joilla meikkivoidetta levitetään vetämälä sientä ihon pinnalla? Näillä uudenajan meikkisienillä tupsutellaan meikkivoiteet iholle ja vieläpä kostutetulla sienellä. Silloin tulos on täysin tasainen, samettinen ja kestää pitkään. Aluksi ehkä tupsuttelu on hiukan kömpelöä, mutta nopeasti sen oppii ja lopputulos palkitsee. Youtube on aarreaitta, josta löytyy ohjevideoita myös tämäntyyppisten meikkisienien käyttöön.

Sieniä on kahta eri mallia ja niitä molempia kannattaa kokeilla. Vasta sen jälkeen tiedät kumpi on oma suosikkisi ja ehkä huomaat, että molemmille on käyttöä. Sienistä on kertottu enemmän täällä. 

Voidemaiset tuotteet 

Kostuta sieni vedellä jos käytät sitä voidemaisten tuotteiden levittämiseen

  • Kostutuksen jälkeen purista ylimääräinen vesi pois nyrkissä puristamalla. Laita sieni vielä kasvopyyhkeen sisään ja purista sitä muutaman kerran. Näin sienen kosteus on optimaalinen.
  • Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.).
  • Sienen peseminen jokaisen käyttökerran jälkeen on suositeltavaa.

Puuterimaiset tuotteet

  • Käytä kuivaa sientä irto- ja kivipuuterin, poskipunien yms. tuotteiden kanssa.

Sienen peseminen 

  • Kostuta sieni lämpimällä, ei kuumalla vedellä (sienen rakenne kärsii liian kuumasta) ja pyöräytä sitä saippuassa.
  • Vaahdota saippuaa peukalolla ja puristele sientä ikään kuin yrittäisit puristaa sen sisältä jotain ulos. Näin meikkivoide lähtee sienestä parhaiten.
  • Huuhtele ja purista ylimääräinen vesi pois.
  • Jätä kuivumaan ilmavasti

Sieni kestää käytössä pitkään. Kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä, on aika vaihtaa sieni uuteen.

Alkuperämaa: Sienissä käytetty lateksiton hydrofiilinen polyuretaani (Latex-free Hydrophilic Polyurethane) valmistetaan USA:ssa ja muotoillaan Kiinassa sieneksi.

Mistä SkinMood Make-up Blendereitä voi ostaa?

Ruohonjuuren verkkokaupasta sekä kaikista Ruohonjuuren kaupoista.

 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!