Propolia®Refreshing Mouth Spray- suusuihke

Refreshing Mouth Spray, 20 ml 

Lapsille yli 3 v. ja aikuisille sopiva propolis – minttusuusuihke luomuraaka-aineista taltuttaa epämiellyttävän tunteen kurkussa sekä raikastaa suun ja hengityksen. AB-sertifikaatti.

Luonnollista, luomua, puhdasta suuta ja nielua hellivää raikkautta! Sen tarjoaa sinulle propolisexperttinä vuodesta 1979 toiminut perheyritys Propolia®-sarjan suun ja nielun raikastavalla ja rauhoittavalla suusuihkeellaan. Hunajaa ja minttua sisältävä suihke maistuu hyvälle, sekä raikastaa suun ja kurkun alueen. Sopii perheen pienimmille (yli 3-vuotiaille lapsille) sekä aikuisille.

Puhdasta luomua, ei lisättyjä väriaineita eikä säilöntäaineita!

Pääraaka-aineina propolis (6 %), mehiläispesien luonnollinen suoja, hunaja (15 %), jonka ihanan makean maun kaikki tuntevat ja joka myös rauhoittaa kurkkua, sekä raikkautta antava ja rauhoittava minttu.

Yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Jos myös nenä on tukkoinen, hengitystä helpottava ja nenän tukkoisuutta avaava koko perheen jokapäiväiseen käyttöön soveltuva Gentle Nasal Spray tuo kokonaisvaltaisempaa apua tukalaan oloon. Pahanhajuisen hengityksen taltuttamiseen voit ottaa avuksi Hyvän Olon Maailman kielenkaapimen, jolla poistat mekaanisesti pahaa hajua aiheuttavia bakteereja kielen pinnalta sekä Propolian hengitystä raikastavan suusuihkeen.

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa ja toista 6-10 kertaa päivässä.

Raaka-aineet: Water, Honey* (15%), Propolis extract 16% purified Propolis* (6%), Essential oils of fresh Mint*(0.8%) and Thyme Lilanool*.

*Ainekset luonnonmukaisesta viljelystä

Ravintoarvot 6 millilitrassa

  • Honey 0.9mg
  • Propolis extract 0.36 mg
  • Essential oils: Mentha arvensis 48µg and Thymus vulgaris 12µg

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville eikä alle 3 vuotiaille lapsille. Pidä lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ravintoa eikä terveellisiä elämäntapoja. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!