Propolia Refreshing- suusuihke

Propolia Refreshing- suusuihke raikastaa suuta ja hengitystä. Luonnollista, luomua, puhdasta suuta ja nielua hellivää raikkautta! Sen tarjoaa sinulle propolisexperttinä vuodesta 1979 toiminut perheyritys Propolia®-sarjan suun ja nielun raikastavalla ja rauhoittavalla suusuihkeellaan. Hunajaa ja minttua sisältävä suihke maistuu hyvälle, sekä raikastaa suun ja kurkun alueen. Sopii perheen pienimmille (yli 3-vuotiaille lapsille) sekä aikuisille.

Propolia Refreshing- suusuihke- puhdasta luomua, ei lisättyjä väriaineita eikä säilöntäaineita!

Pääraaka-aineina propolis (6 %), mehiläispesien luonnollinen suoja, hunaja (15 %), jonka ihanan makean maun kaikki tuntevat, ja joka myös rauhoittaa kurkkua, sekä raikkautta antava ja rauhoittava minttu.

Propolis:

Antibakteerisen propoliksen edut löysi persialainen lääkäri Avicenna (980-1037 jKr). Egyptiläiset, roomalaiset sekä kreikkalaiset olivat ensimmäisiä sivilisaatioita, joissa heräsi intohimo propolikseen heidän tiedostettuaan sen vaikutukset niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Egyptiläiset käyttivät propolista salaisissa riiteissä kuten muumioimisessa. Rooman legioonalaiset ottivat aina palan propolista mukaansa ja söivät sen kamppailun aikana jaksaakseen taistella vihollisen kanssa. Etelä Amerikassa on viitteitä siitä, että antiikin inkaväestö käytti propolista. Afrikassa Propolista käytettiin laajasti sen hyötyjen takia siirtomaasodissa, jotka käytiin (1880-1902) buurien, saksaa puhuvien etelä amerikkalaisten sekä brittien välillä. Venäjällä Neuvostoliittolaiset klinikat käyttivät sitä menestyksellisesti toisen maailmansodan aikana.

Hunaja:

Hunaja on kuuluisa ravitsemuksellisista ominaisuuksistaan ja sekä hyvästä maustaan. Lisäksi sen fruktoosipitoisuus ja synergia muiden mehiläispesän aineiden kanssa tekee siitä hyvän katalysaattorin luonnollisesti aktiivisille ainesosille. Hunajan ansiosta muut vaikuttavat aineet imeytyvät nopeammin ja vaikuttavat tehokkaammin.

Tiesitkö, että ns. Mehiläisterapia eli mehiläispesän tuotosten hyödyntäminen sai alkunsa todennäköisesti jo noin 900 eKr. hunajasta, kun sitä ryhdyttiin hyödyntämään ruoanlaitossa. Hippocrates, lääketieteen isä, alkoi 400 eKr puhua hunajan hyödyistä iholle levitettynä.

Minttu: 

Minttu on A-vitamiinia, rautaa, folaattia ja manganeesia sisältävä superyrtti, jolla on ruoansulatusta edistävä ja turvotusta vähentävä vaikutus. Piparminttu voi myös auttaa pahoinvointiin. Mintun sisältämä mentoli eliminoi erittäin tehokkaasti pahanhajuista hengitystä miellyttävällä ja pitkään kestävällä tuoksullaan. Lisäksi se on erittäin virkistävää.

Propolia Refreshing- suusuihke ja yhteensopivat tuotteet kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Jos myös nenä on tukkoinen, hengitystä helpottava ja nenän tukkoisuutta avaava koko perheen jokapäiväiseen käyttöön soveltuva Gentle Nasal Spray tuo kokonaisvaltaisempaa apua tukalaan oloon. Pahanhajuisen hengityksen taltuttamiseen voit ottaa avuksi Hyvän Olon Maailman kielenkaapimen, jolla poistat mekaanisesti pahaa hajua aiheuttavia bakteereja kielen pinnalta sekä Propolian hengitystä raikastavan suusuihkeen.

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa ja toista 6-10 kertaa päivässä.

Ainesosat

Vesi, hunaja* (15%), puhdistettu propolisuute Euroopasta ja Etelä-Amerikasta* (6%), mintun eteeriset öljyt* (0,8%) ja timjami linalol*

Ravintoarvot 6 millilitrassa

  • Honey 0.9mg
  • Propolis extract 0.36 mg
  • Essential oils: Mentha arvensis 48µg and Thymus vulgaris 12µg

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville eikä alle 3 vuotiaille lapsille. Pidä lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ravintoa eikä terveellisiä elämäntapoja. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Raikastavan suusuihkeen löydät mm. PUR-hyvinvointikaupasta sekä heidän verkkokaupastaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 0 reviews

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!