Propolia Soothing- suusuihke

Propolia Soothing- suusuihke on yksi Propolian historiallisista tuotteista, jota asiakkaat ovat arvostaneet ja kehuneet jo vuosia!

Tehokkaaksi konsentroitu luomulaatuinen yhdistelmä Propolista, hunajaa ja timjamin eteeristä öljyä saa aikaan välittömän vaikutuksen suun ja kurkun alueella poistaen epämiellyttävää tunnetta sekä hajua. Erinomainen talvituote rauhoittamaan suun ja kurkunpään aluetta.  AB-sertifioitu.

Propolis intense®-linjan Propolia Soothing- suusuihke rauhoittaa kurkun luonnollisesti. Se on kehitetty ja valmistettu propolikseen erikoistuneessa laboratoriossa ja on välittömästi helpottava, tehokasta tiivistettyä propolista sisältävä valmiste, jonka teho vakuuttaa hetkessä.  Tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Propolia on valinnut luonnon parhaat ainesosat suihkeeseen. Sen luonnollisesti kurkkua rauhoittava raaka-aineyhdistelmä mehiläispesän antimista (propolis: rauhoittaa, hunaja: rauhoittaa ja antaa makua) sekä timjamista ja eukalyptuksesta rauhoittavat kurkkua ja äänihuulia ilman synteettisiä aktiiviaineita. Luomulaatuisessa, täysin luonnon omiin tehoaineisiin perustavassa tuotteessa, ei ole käytetty geenimanipuloituja aineita, ei synteettisiä aktiiviaineita, säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita eikä väriaineita.

Yhteensopiva tuote kokonaisvaltaisempaan tulokseen

Jos myös nenä on tukkoinen, hengitystä helpottava ja nenän tukkoisuutta avaava Purifying Nasal Spray tuo kokonaisvaltaisempaa apua tukalaan oloon helpottamalla hengitystä ja puhdistamalla nenän.

Raikastavan suusuihkeen löydät mm. PUR-hyvinvointikaupasta sekä heidän verkkokaupastaan.

Propolia Soothing- suusuihke ja käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa suuhun ja toista 3-5 krt. päivässä tai tarpeen mukaan.

Raaka-aineet

Organic Propolis extract*, Organic Honey*, Organic Essential oils of Thyme*, and Eucalyptus*.

*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Ravintoarvot 1,9 millilitrassa

  • Propolis extract 1,39g (josta 222 mg propolista
  • Hunajaa 714mg
  • Eteeriset öljyt: Thymus vulgaris L. 420 µg / Eucalyptus globulusLabill. 84 µg

Varotoimet

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 12-vuotiaille lapsille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hyvän Olon Maailma
Average rating:  
 1 reviews
 by Mirja
Propolis suusuihke

Miehen miesflunssa eli pieni nuha ja alkava kurkkukipu talttui melkeinpä saman tien tällä suihkeella, ja parissa päivässä kaikki oireet olivat täysin poissa. Loistava tuote!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!